Nibble Time

Nibble time logo Nibble Time is het foodmerk van Maas-Intersales en staat voor gezonde voedingswaren met een laag vet- en suikergehalte. Onderzoek naar health food consumptie in West-Europa heeft aangetoond dat de vraag van de consument naar producten met een bijzonder laag vet- en suikergehalte het sterkst groeit in de voedingssector. Nibble Timeproducten met een laag vet- en suikergehalte doen niks af qua smaak met vergelijking tot de traditionele recepten. Voor de meesten consumenten is smaak in combinatie met een laag vet- en suikergehalte de belangrijkste factoor bij het kiezen van foodproducten.

Wij ontwikkelen, produceren en distribueren onze foodproducten voor out-of-home, grocery en de retail markt. Wij houden continu trends in de gaten, zijn alert op nieuwe fenomenen in de markt en ontwikkelen onze producten voortdurend. Wij investeren steeds in de uitbreiding van ons productassortiment.

Met Nibble Time bieden wij retailers de mogelijkheid nieuwe producten op korte termijn te introduceren zonder investeringen in design en verpakking te moeten doen.

Nibble Time is een Europees merk dat gevestigd is in Nederland maar haar producten in moderne productielocaties in verschillende delen van de wereld produceert.

Een belangrijke troef van Nibble Time is dat het merk efficiƫnt en flexibel te gebruiken is om onmiddellijk op marktveranderingen te kunnen reageren.

Wij zoeken voortdurend naar distributeurs, groothandelaars, retailers en importeurs.

Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.