Brands

Nibble Time

Nibble Time is ons eigen merk, alles draait om pinda’s en noten. We zitten vol met ideeën & energie om heerlijke producten te ontwikkelen die iedereen lust met deze ingrediënten. Pinda's en Noten zijn bijzonder rijk aan gezonde vetten, mineralen, vitaminen, antioxidanten, vezels en eiwitten.

Wij hebben 3 verschillende categorieën:
• Nibble Time rood: Original
• Nibble Time green: Healthy Vegan
• Nibble Time blue: Organic

Original staat voor originele producten. Heerlijke originele producten waarbij we geen concessies gemaakt hebben op de receptuur.
Healthy Vegan staat voor clean, zonder toevoegingen, enkel pure producten en vegan friendly!
Organic zegt het al, deze producten bestaan uit biologische ingrediënten.
Met Nibble Time bieden wij retailers de mogelijkheid nieuwe producten op korte termijn te introduceren zonder investeringen in design en verpakking te moeten doen.

Meer weten over Nibble Time? Bekijk de website. Wij zoeken voortdurend naar distributeurs, groothandelaars, retailers en importeurs. Neem voor meer informatie contact met ons op.


Shake2day

Zo zou het ontbijt moeten zijn: eiwitten, koolhydraten, omega’s, vitamines, mineralen, antioxidanten en vezels. Zonder toevoeging van suiker en zout.

Met het merk Shake2day hebben wij nieuwe start van de dag geïntroduceerd. Door te ontbijten met Shake2day heb je direct alle gezonde ingrediënten binnen om de dag goed te kunnen beginnen.

Shake2Day is een gezonde ontbijtmaaltijd. Het is een op wetenschap gebaseerde superfood en voldoet aan alle waarden op het gebied van voedselveiligheid, voedselkwaliteit, gezondheids- en voedingswaarden. Het voldoet aan de hoge eisen van de voedingsadviezen van de European Food Council (EUFIC) voor een dagelijkse inname van macro- en micronutriënten.

Shake2Day bestaat uit een shake met een romige haversmaak met een vleugje vanille, chocolade of koffie. En een noten- en fruitreep.

Meer weten over Shake2day? Bekijk de website. Wij zoeken voortdurend naar distributeurs, groothandelaars, retailers en importeurs. Neem voor meer informatie contact met ons op.