Sauces & Dressings

Sauzen, marinades, dressings zijn smaakmakers voor elke maaltijd - ook dát zijn producten van Maas-Intersales. Wij leveren in elke samenstelling, in elke smaak en scherpte maar altijd onovertroffen lekker.
Al deze lekkere sauzen, marinades en dressings worden door ons in eigen beheer geproduceerd en geleverd in alle soorten, kleuren en smaken. Van een knoflooksaus, pepersaus, chilisaus, woksaus en satésaus tot een verrassend frisse dressing voor uw salade.
En als u als fijnproever de authentieke smaak van een product waardeert en graag aan uw klanten overbrengt dan zit u meer dan goed bij Maas-Intersales. Wij werken vanuit onze internationale productlocaties met de originele traditionele recepturen en verzorgen naast uw productontwikkeling voor uw logistiek en distributie.

Koude Sauzen
Maas-Intersales heeft een groot assortiment koude kwaliteitssauzen gemaakt volgens eigen recepten. Sauzen die door ons op verschillende locaties en in verschillende landen geproduceerd worden, telkens met de beste en verste ingrediënten en vaak bereid onder toezicht van de inheemse meesterkok.
Maar Maas-Intersales zet ook uw recepten en ideeën om in een kwaliteitssaus die de door u beoogde smaak en beleving volledig tot zijn recht laat komen. Alle sauzen worden met authentieke en dagverse ingrediënten gemaakt en afgevuld in hypermoderne productieruimte.

Wij onderscheiden daarbij de kleurensauzen, vaak gemaakt op basis van tomaten en fruitsoorten en de witte sauzen met scharreleieren als basis.

Voor elke industriële verwerking bieden wij verder ook cleanlabel of biologische sauzen aan.

In deze categorie leveren wij:

  • Rode sauzen: tomatenketchup, zigeunersaus, mangosaus, BBQ-saus. Enz.
  • Witte sauzen: mayonaise, tartaarsaus, cocktailsaus, mosterdsaus, etc.
Warme Sauzen
De warme (hartige) sauzen worden gebruikt om de smaak van gerechten te ondersteunen. Elke saus vergezelt dan ook een eigen gerecht. Alleen de beste ingrediënten mogen hun smaak meegeven aan onze sauzen.

Wij leveren naast onze eigen keuken- en restaurantsauzen ook volgens aangeleverde specificaties sauzen voor verdere industriële verwerking.

In ons assortiment opgenomen:

  • champignonsaus
  • pepersaus
  • rodewijnsaus
  • stroganoffsaus
  • satésaus
Marinades
Voor de foodsector en de vleesindustrie levert Maas-Intersales eersteklas kwaliteitsmarinades. Deze marinades kennen verschillende toepassingen maar zijn favoriet als smaakmaker voor vlees, product of gerecht.

Maas-Intersales produceert eigen marinades en maakt daarnaast alle marinades in elke samenstelling volgens aangeleverde specificatie:

Per direct kunnen wij leveren:

  • natte marinades – van ketjap tot mosterd
  • droge marinades – van mosterd- dille tot saté-marinade