Consumer

shutterstock_280828838

Ondernemingen die via verschillende en wisselende kanalen aankopen, toenemende mogelijkheden om via prijsvergelijkingen en offertes tot een goede prijs-kwaliteitsverhouding te komen, de impact van online reviews en aanbevelingen... het zijn slechts enkele uitdagingen waarmee de FMCG-sector te maken heeft.

Om kansen te traceren, de trends te volgen en de concurrentie vóór te blijven, hebben bedrijven in fast moving consumer goods meer dan ooit een "volledig beeld" nodig van de marktontwikkeling en vragen zij om een nauwkeurig en up-to-date inzicht in de vraag naar het koopgedrag van de consumenten.

Maas-Intersales houdt de ontwikkelingen nauwgezet voor u in de gaten, is alert op nieuwe fenomenen in de markt en communicatief in visie en ervaring.

Wij delen onze bevindingen tijdig met u. Een juiste interpretatie van de actuele gegevens en inzichten in consumententrends en van diverse factoren die invloed hebben op FMCG-aankopen en koopgedrag zijn onze sleutel voor uw succes. Wij bieden u nieuwe perspectieven bij het zoeken naar nieuwe kansen, nieuwe afzetgebieden en nieuwe producten.

Een succesvolle verkoopstrategie begint dan ook bij Maas-Intersales.