Specialties & Promotion Products

Maas-Intersales afdeling specialties is gespecialiseerd in promotie-items. Deze afdeling binnen Maas-Intersales accelereert uw streven naar omzetvergroting door ondersteuning van marketingactiviteiten en projecten. Maas-Intersales concipieert samen met u een strategische marketingmix en profileert pakkende concepten voor uw product.
Zo werken wij met u naast het uitbouwen van een franchiseconcept voor voedingsproducten ook aan de ontwikkeling en productie van vendingmachines. In China heeft Maas-Intersales ruim 15 jaar ervaring met concepten voor de non-foodproductontwikkeling waaronder ook de productieafdeling van de foodpackaging.

Momenteel zijn de volgende projecten in ons beheer:

Marketing / Promotion Items
Maas-Intersales Promotie-items is een tool die zich bezig houdt met het uitwerken van  accu
productpromotion door middel van verkoop, displays of verkoopconcepten van een bepaald product of branding.
Zo ontwikkelde Maas Intersales 3D powerbanks, maar ook een volledig nieuw 3D DAB+ Radio voor het promoten van producten uit de automobielsector.

De routes naar een succesvolle marketing zijn legio. Maas-Intersales kent ze en denkt graag mee u mee over een omzetbevorderende verkoopstrategie.

Non-foodproducten
Maas-Intersales heeft veel ervaring in de ontwikkeling van non-foodproducten uit Azië.shutterstock_79033816
Al meer dan 15 jaar zijn wij actief in de ontwikkeling en begeleiding van producties in Azië. Wij hebben o.a. ervaring in het vervaardigen van spuitgietmatrijzen en het produceren van vendingautomaten, radio’s en gereedschappen voor de auto-industrie.

China is daarbij een factor van belang en één van de belangrijkste schakels in ons netwerk. Producties in Azië zijn vaak gerelateerd aan mega orders.

Maas-Intersales kan voor u de schakel zijn voor het sourcen van het juiste artikel of de ontwikkeling van een nieuw product. Maas-Intersales kan daarbij de productielijn geheel monitoren en de import en distributie volledig voor u uitvoeren. Dit dankzij de knowhow van Maas-Intersales in combinatie met haar grote diverse intercontinentale netwerk.

Wij zijn u graag van dienst en nodigen u uit contact met ons op te nemen voor een oriënterend gesprek.

Food packaging
Foodverpakking is een belangrijk issue binnen de foodsector. Maas-Intersales heeft ruime ervaring in het ontwikkelen enshutterstock_93184936 produceren van verpakkingen voor de voedselindustrie. Maas-Intersales ontwikkelde dan ook diverse soorten verpakkingen, zoals klantspecifieke verpakkingen voor fast moving consumer goods uit de vendingmachine.

Ook hebben we ruime ervaring in de ontwikkeling van diverse algemene verpakkingen voor de retailsector waarbij wij in samenwerking met aan ons gelieerde productiebedrijven een begasbare verpakking ontwikkelden met een juiste afdichting, een verlengende houdbaarheidsdatum en van een hoogwaardig milieuvriendelijk materiaal.